Previše očekujete od mobitela.
Svaka generacija je po nečem bolja, tko kaže da nije, ne zna o čemu priča, ali svi vi očekujete da će nakon 3-4 godine mobitel biti toliko drugačiji, superiorniji, bolji i brži da na kraju ostavi nekakav mlak okus u ustima.
S10 je 2.5 puta jači mobitel od S7, ima kameru ako ne i više nego duplo bolju nego S7, zvučnici jači, display da ne pričam, memorija, interna i storage, sve je gotovo 3x bolje... Ne znam što više očekivati.
Pogledao brdo komapracija zadnje vrijeme, isto tako sam mislio da ne postoje velike razlike između npr. iphone 7 i 11, kad ono, astronomske razlike.
Frend ima sve Samsunge od prvog dana, čak ima i doma još uvijek Galaxy S Plus u kutiji. I neki dan probao S20, 120hz display je budućnost mobitela. Imao sam S8 i S9, među njima nisam uočio toliko razliku, mada je S9 hardware-ski 50% jači mobitel od S8. Ali S9 i S10, tu se jebeno osjeti.
Zanimljiv video:
https://www.youtube.com/watch?v=cVOFMZ53ssM
Pogledaj kameru, benchmark itd. Obrati pozornost na zelenu boju kod S7 i kod S10 npr. Nebo i zemlja.
Isto vrijedi i za iPhone.
Imao sam 3g, 3gs, 5, 5s, 6S Plus, 7Plus, X i sada 11. Svaki ima nešto bolje, no imam feeling da je tek sad na 11 drastična razlika napravljena. Od performansi, KAMERE (naglasak na kameri), zvuka, displaya, bateriji itd.