View Single Post
Staro 20.03.2020., 15:55   #5937
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Previše očekujete od mobitela.

Svaka generacija je po nečem bolja, tko kaže da nije, ne zna o čemu priča, ali svi vi očekujete da će nakon 3-4 godine mobitel biti toliko drugačiji, superiorniji, bolji i brži da na kraju ostavi nekakav mlak okus u ustima.

S10 je 2.5 puta jači mobitel od S7, ima kameru ako ne i više nego duplo bolju nego S7, zvučnici jači, display da ne pričam, memorija, interna i storage, sve je gotovo 3x bolje... Ne znam što više očekivati.

Pogledao brdo komapracija zadnje vrijeme, isto tako sam mislio da ne postoje velike razlike između npr. iphone 7 i 11, kad ono, astronomske razlike.

Frend ima sve Samsunge od prvog dana, čak ima i doma još uvijek Galaxy S Plus u kutiji. I neki dan probao S20, 120hz display je budućnost mobitela. Imao sam S8 i S9, među njima nisam uočio toliko razliku, mada je S9 hardware-ski 50% jači mobitel od S8. Ali S9 i S10, tu se jebeno osjeti.

Zanimljiv video:
https://www.youtube.com/watch?v=cVOFMZ53ssM

Pogledaj kameru, benchmark itd. Obrati pozornost na zelenu boju kod S7 i kod S10 npr. Nebo i zemlja.

Isto vrijedi i za iPhone.
Imao sam 3g, 3gs, 5, 5s, 6S Plus, 7Plus, X i sada 11. Svaki ima nešto bolje, no imam feeling da je tek sad na 11 drastična razlika napravljena. Od performansi, KAMERE (naglasak na kameri), zvuka, displaya, bateriji itd.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.03.2020. u 16:01.
Mommistake je offline   Reply With Quote