Citiraj:
Autor GreenLife
Sorry, ali kamera na note10 \ S10 je puno kvalitetnija od S7, čak i od S8 (imao oba pa znam)
Uz to Note leti i mislim da je razlika vidljiva. A fingerprint je ipak bolji kao zasebni dio, iako i ovaj ispod ekrana radi savršeno .
@coconut
Hvala, budem pogledao
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
|
Tocno, takodjer imao S7 (3 pune godine), ne znam kako netko moze reci da je kvaliteta poziva neusporedivo kvalitetnija na s7-ici

. S7 je mob kojeg ne treba hvaliti previse, sve se zna o istom al ti ocito imas neku prljavstinu u zvucniku ili jednostavno ostecenu membranu... Moguce je i da kvaliteta signala odradi svoje, al na mom (potpuno ispravnom) gornjem zvucniku, kvaliteta glasa pri pozivu je odlicna - noise canceling takodjer. Koliko zvucnik zna biti glasan obicno ga drzim smanjenog za 2 levela... FP senzor je jedina stvar IMO upitno bolja na S10 - znam da neki ljudi imaju poteskoce sa prepoznavanjem no i to se moze djelomicno pripisati neispravnom koristenju i/ili kalibraciji pri dodavanju otiska... Trenutno imam hidrogel na ekranu i FP senzor radi savrseno, brzo i precizno bez obzira koliko zaprljane prste imam a cesto imam zbog prirode posla. Prije sam imao obicni plasticni screen protector, FP takodjer radio bez greske. Prije toga imao staklo s kojim sam pak imao dosta hit&miss situacija di bi trebao nekoliko puta prst prisloniti na ekran da bi ovaj registrirao. No to je bilo prije A10 i updatea koji su drasticno popravili situaciju... Treba se s vremena na vrijeme i sjetit nanovo postaviti otiske, meni osobno to funkcionira savrseno a traje citavih 3min i radimo to svakih nekoliko mjeseci... Nadalje, ostale stvari od SoC-a, koliko god taj nesretni Exy bio losiji od SD-a, opet je x puta bolji od starudije u s7-ici, Ram managmenta, ekrana, punjenja, razno raznih featurea, kamere itd. Sve su to poboljsane stvari (neke manje neke vise) u odnosu na 3 generacije stariji s7. Baterija bi trebala biti bolja na s10 iako ja dobijam otprilike slican SoT sa slicnim koristenjem kao i kod stare s7-ice (sa custom kernelom i undervoltanim soc-om). Mislim da objektivno ta dva moba nisu za usporedbu, IMO.