View Single Post
Staro 20.03.2020., 00:01   #2206
robi959
Premium
Moj komp

robi959's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo prešao na OnePlus 7T, prvi dojmovi su odlični. Do sada najbrži Android koji sam koristio. U proteklih dvije godine su bili tu po poretku: Pixel 2 XL, IPhone XS, Note 9, Galaxy S10, P30 Pro, S10e, S10+ i eto sad 7T.

Display je odličan pogotovo 90 hz, svjetlina ekrana mislim da mogu reći da je podjednaka kao na S10+ pritom da Samsung pojača kontrast jako na suncu.
Automatska svjetlina znam da se spominjala da je problem u noćnim uvjetima, desi se nekad kada dođe noć samo odjednom smanji na nekih 5 do 15 % jačine, tu moram 1 do 2 puta pojačati svjetlinu i onda je super. Možda je senzor svjetlosti lošije kalibriran na mračnijim uvjetima.

Baterija i standby su super, naspram S10+ (Exynoshit), lako se navikne na ovaj warp charge, baš dobra stvar.
Jednostavno Snapdragon puno brže odrađuje posao, signal mi je također bolji.

Zvučnici su mi ok, donji zvučnik nema toliko bassa naspram S10+, ali zato je gornji puno jači, tako da baš daje lijep dojam "stereo" zvuka.
Glasnoća poziva, na najjačoj glasnoći je sigurno bolji od S10+, slušalica je stvarno glasna, tako da moram uvijek držati na polovici jačinu.

Otisak prsta radi bolje i brže, za sada mi se nije desilo da ne otključa, kalibracija također napravita isto kao na Sammy svi rubovi prsta skenirani tako da ne može biti do pogrešnog načina skeniranja.

Vibracija mi je super, do sada nisam nikad upotrebljavao (osim na IPhone XS) pošto su mi ti vibro motori bili bzvz na Androidu. Čak sam ostavio i vibracije sustava upaljenje, s gestama su fino uparene.

Za kameru još ne mogu puno reći ovo malo što sam slikao za moje potrebe sasvim dovoljno, naspram Sammya ne uljepšava lica ljudi što me jako nerviralo kod njih bez obzira na ugašene filtre.
Gcam daje Pixel look fotografije što je meni ok, pošto i žena ima Pixel 2 XL pa mogu usporediti, ali sasvim sam zadovoljan i kvalitetom videa, stabilizacija super radi.
U albumu su dvije slike s Gcam u usporedbi s original kamerom:
https://www.flickr.com/photos/159447.../shares/s58CWB

Lijepo se vratiti na ravan ekran, unaprijeđeni stock Android. Mislim da mi je ovo jako dobra promjena nakon dužeg vremena upotrebe Samsunga.

Ono što mi malo nedostaje sa Samsunga je One UI koji bi dobro došao zbog veličine ekrana. Nadam se da će OnePlus nekada uvesti mogućnost kreiranja foldera u app trayu.
Ako se još nečega sjetim napišem. Ako netko ima pitanja slobodno pitajte.

Zadnje izmijenjeno od: robi959. 20.03.2020. u 22:43.
robi959 je offline   Reply With Quote