19.03.2020., 18:15
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Stipest
15 kn cijelo vrijeme trajanja ugovora je sada po novome, radi gašenja analogije Nema ni onih 100 kn za instalaciju. Jedino moraš potpisati na 24 mjeseca. Po meni je to prihvatljivo.
|
Citiraj:
Autor Cilim
Jel to pise u cjeniku od A1 kojeg se moze podignuti na stranicama A1, ako mozes napisati koja strana u cjeniku, da ne lutamo po tom ogromnom nepreglednom cjeniku.
Ili je vidljivo negdje drugdje na stranicama A1.
|
Citiraj:
Autor Stipest
Normalno da nije vidljivo nigdje  . Znaš kako to ide kod njih, pogotovo od kada su postali A1. Kriju sve informacije kao zmija noge, Ovo je info direktno sa SZK. Upit je bio u vezi gašenja analogije. Da sam htio, rečeno mi je da će mi poslati ugovor ( sa tim uvjetima) odmah na mail. Nisam, jer čekam da mi istekne ugovor na cijeli paket, pa da ugovorim sve skupa.
|
Citiraj:
Autor Cilim
To su tebi napisali i odmah bi ti i ponudili  , ali je pitanje kako bi drugi prosli kad to nigdje cvrsto ne pise. 
|
Hehe, covjek na drugom forumu pise jedan dan mu punudili cijenu 3D paket + 15 kuna za dodatni STB po jednom sgentu iz korisnicke sluzbe , a drugi dan po drugiom agentu taj dodatni STB mu zaracunali 30 kuna i prave se bedasti.
|
|
|