Danas sam razgovarao sa korisnickom sluzbom od A1 te sam im spomenio posebnu ponudu za postojeće B.net korisnike, napisali su u ponudi da nude popuste od 20% do 50% na ugovor ovisno o vremenu provedenom kod njih te redovitosti placanja racuna, kako sam kod njih od pocetka te racune uredno placam pitao sam ih koji su popust u mogucnosti dati.
U razgovoru su rekli da je puna cijena njihovog paktea 3D Bnet 280 kn te da mogu dati za 220kn uslugu s popustom na to sam ih pitao koji je to popust s obzirom da i novi korisnici koji tek dodu imaju istu tu ponudu tu sam dobio odg da je Posebna ponuda za postojeće B.net korisnike vrijedila do prije 3 mjeseca te da vise nisu u stanju ponuditi vise od 30% tako su mi ponudili za 3D uslugu + dodatni digitalni prijamnik te sportski paket za 250kn na to sam im se rekao javit jer mi se isto cini puno.
Dodatni digitalni prijamnik nisam mislio uzimat al kako su mi rekli nakon gasenja analognog signala da vise necu imat programe bez tog uređaja na drugim TV u kuci, dali postoji rjesenje s kojim bi se moglo gledat druge televizore u kuci bez uredaja?