Citiraj:
Autor Mladenxy
1080p 60 fps ps4 slim ili osnovna konzola GTA Sport igra. Koji dio nije jasan?
Koji dio nije jasan da HD 7850 i jaguar 8/8 cpu uz dobru optimizaciju može i daje izvrsne performanse uz najmoderniji grafički prikaz? Daju li to sve igre? Ne, nego one gdje developeri imaju znanja i vremena. Ali može se, to je poanta.
Tko je rekao da PC nije jači? Jači je ali i neadekvatno iskorišten u gamingu. Postoje rijetki izuzeci dobe optimizacije, poput Dooma.
Uz ovaj hardver, i ovu snagu novih konzola, da bi PC emulirao takve portove trebati će bog/isus hardver...2021, 2022 pa i 2023. biti će bolna za PC gamere u najnovijim igrama.
edit; u 4K rezoluciji naravno..
|
Disco

Msm da je od tog sve i krenulo...
Citiraj:
Autor Disco
Nisi vidio moj post gore, sa oba DF videa?
Ugl za neupućene, konzole mogu svoj HW debelo bolje iskoristit od PC-a, tako da mislim da će ovo biti jače od najjačeg PC-a.
Što se tiče hlađenja, izgleda super, a i dobro je što je čip monolitan i velik, znači bit će to lakše ohladiti nego Zen2.
Samo me zanima cijena, i još više me zanima što je Sony skuhao jer me X ne zanima uopće (samo gamepadi za PC :P). 
|
Dajte ljudi, ajmo malo o Zen3... treba mi zamjena za R5 1600. Ne zato jer mi treba nego zato jer mi se vec mijenja nesto u kompu