Citiraj:
Autor Mommistake
Ne, nisu gume problem.
Vjetar je baš problem. Kada zovem kolegu a on je na autoputu npr., imam feeling da se na biciklu vozi po vjetrovitom danu.
Zato kažem da smo reklamirali.  Ispričao sam frendu koji dosta radi s autima za tu situaciju, rekao je da to jednostavno nije normalno. I takva su oba Passata. Rauzmio bi da se vozimo 200, ali na 160+ više nije normalno.
|
Možemo probati jednom, nazovem te kad se vozim 160 po obilaznici, pa mi kažeš dal šumi više ili manje...
Može više infa, koji su to passati, godište i model? Možda je neki prije facelifta, pa je tada možda dodatna izolacija bila dodatna oprema, kao u Astri npr?
Edit: kad malo izvrtim film, sjetim se Passata koji je frend rentao za svadbu... nisam bio odušljevljen s njime i baš usporedba s A3 me isto iznenadila, očekivao sam podjednaku izolaciju, jer je Passat klasa više... ali i na obilaznici nisam baš imao osjećaj "odsječenosti" od vanjskog svijeta, kakav npr imaš u Audiju, i poprilično slično u Mazdi 3 novoj...
Jel moguće da Golf 7.5 ima bolju izolaciju od Passata? To bi bilo suludo... fakat ćemo morat probat.