Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.03.2020., 14:23   #48719
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ja sam si uvijek govorio da jedan auto koji nikad neću vozit je Golf... I onda kupim Golfa...

Jesam li razočaran s autom? Nisam jako, jer sam znao što kupujem.

Jesam li oduševljen s autom? Nisam, jer pomalo sa sjetom pogledam nove Kie Ceed, Focuse...

Šta je odlično na autu? Zvučna izolacija

Šta je grozno na autu? Osjećaj za volanom.

Za kog je auto savršen: za vožnju od točke A do točke B, u normalnom autu, koji neće privlačiti pažnju (bar ne bi trebao, ali eto, danas sam stavljao ljetne gume i ekipa mi zapamtila auto od prošlog puta i komentiraju ga... ko da vozim Porschea... neću lagat, dobar feeling, ali onak.. it's a Golf...)

Za kog auto nije: za one koji su prije vozili Alfu (jesam), Mazdu (jesam), BMW-a (jesam), Forda (nisam) i koji guštaju u vožnji auta...

Dal bi kupio osmicu? Da mogu zamjenit ovog svog s osmicom bih, jer je navodno popravljen feeling za volanom. (a to se već dugo piše za VW vozila, od Q3 novog, pa A4, sad za novi A3, pa i Golf...).

Zanimljivo, kad sam vozio Leona, dojam za volanom nije bio Focusovski, ali je definitivno bio bolji od bezosjećajnog Golfovog.

I dalje, zadovoljan sam s autom, ali imam ga 3 mjeseca i već gledam šta ću sljedeće uzeti kad mi ovog ukradu enough said...
Stvarno, zvučna izolacija?

Nevjerojatno, meni je to najgore na novim VW-ovima.

Imamo 2 Passata u firmi, užasna izolacija. Na 160km/h, buka kao da se s otvorenim prozorima voziš. Doslovce, morao sam usporiti kod razgovora na hansfree-u da me druga strana čuje koliko je bučno. Čak smo ih reklamirali, pa su nam gume druge stavljali za veće brzine, dalje isto. I to nisam primjetio samo ja, već bar 5 ljudi u firmi.

Usporedim Audi A3 i Passat, nebo i zemlja razlika...
Mommistake je offline   Reply With Quote