Ja sam si uvijek govorio da jedan auto koji nikad neću vozit je Golf... I onda kupim Golfa...
Jesam li razočaran s autom? Nisam jako, jer sam znao što kupujem.
Jesam li oduševljen s autom? Nisam, jer pomalo sa sjetom pogledam nove Kie Ceed, Focuse...
Šta je odlično na autu? Zvučna izolacija
Šta je grozno na autu? Osjećaj za volanom.
Za kog je auto savršen: za vožnju od točke A do točke B, u normalnom autu, koji neće privlačiti pažnju (bar ne bi trebao, ali eto, danas sam stavljao ljetne gume i ekipa mi zapamtila auto od prošlog puta i komentiraju ga... ko da vozim Porschea... neću lagat, dobar feeling, ali onak.. it's a Golf...)
Za kog auto nije: za one koji su prije vozili Alfu (jesam), Mazdu (jesam), BMW-a (jesam), Forda (nisam) i koji guštaju u vožnji auta...
Dal bi kupio osmicu? Da mogu zamjenit ovog svog s osmicom bih, jer je navodno popravljen feeling za volanom. (a to se već dugo piše za VW vozila, od Q3 novog, pa A4, sad za novi A3, pa i Golf...).
Zanimljivo, kad sam vozio Leona, dojam za volanom nije bio Focusovski, ali je definitivno bio bolji od bezosjećajnog Golfovog.
I dalje, zadovoljan sam s autom, ali imam ga 3 mjeseca i već gledam šta ću sljedeće uzeti kad mi ovog ukradu

enough said...