View Single Post
Staro 16.03.2020., 08:31   #41209
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Cijena im je stvarno smiješna i dovoljno dobre su za sve casual bicikliste. Jučer sam iz zajebancije uzeo curin e bike da ga malo provozam jer stoji već neko vrijeme i ima te MT200 kočnice. S obzirom da bike ima 22.5 kg dobro su odradile posao i u šumi No za bilo kakvo ozbiljnije bicikliranje ne ideš na takve jer prokuhaju jako brzo

Citiraj:
Ekipa, a jeftino se daju naći i ovi SRAM Level i Guide, to ništa?
A ono, svašta se priča o Sram kočnicama. Vozim Shimano stalno i ne vidim razloga prijeći na nešto drugo iako ne bi imao ništa protiv novim sram kočnica. Probao sam Sram guide, code i level na bajkovima od frendova i osjećaj je dobar, pogotovo kod kočnica koje imaju contact point za podesiti. Ono što ih muči su ti plastični klipići u ručicama, jer do dan danas koriste plastične i malo su kompliciranije za odzračiti što i nije problem ako imaš dobar bleed kit. Generalno osim toga dosta su izdržljive. Na aliju za novije modele kočnica se može naručiti od titaniuma klipići koji dugoročno rješavaju taj problem. Nekoliko frendova je to i napravilo i kažu da im je sada sve ok. Danas nema loših hidrauličnih kočnica, samo treba uzeti adekvatne za teren koji se vozi.
SaleFFS je offline   Reply With Quote