Citiraj:
Autor Disco
RA2 je meni osobno debelo najbolji iz cijelog C&C serijala, tu su baš napravili vrhunski posao (odmah iza je Tiberian Sun, ali RA2 je to sve usavršio).
Generalsi mi nisu sjeli jer su odskakali od standardne C&C formule, a RA3 mi je grozota, gori mi je od Renegade-a koji je u doba kad je izašao izgledao kao FPS iz praška. 
|
Da, RA2 su baš vrhunski odradili iako se ja ne mogu odlučiti između RA, RA2 i Tiberian suna. Možda mi je Tiberian sun za nijansu najbolji u serijalu jer GDI ima tako zanimljive jedinice i modularnu tehniku na bazi, dok je NOD napravljen kao tehnološki napredna teroristička zajednica koja se više oslanja na unapređenje tehnologije za podmukla napadanja, nego da idu na čistu snagu. Totalno je drugačiji od drugih C&C igara do tada. Nakon njega su na RA2 upotrijebili sličnu formulu i ponovno napravili drastičnu razliku između frakcija. Ostalo nakon toga neću ni spominjati. Generalsi su napravljeni jer su teroristi bili u modi i nemaju veze s C&C svijetom, a svi nastavci nakon njih su užas.