View Single Post
Staro 12.03.2020., 16:04   #8332
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ovisno koliko želiš investirati.
Taj CPU je onako, OK, ništa više od toga.
Još 4GB rama, nekakva 1060 6GB i nekakav 250GB SSD, ako možeš uhvatiti do 1200-1300kn, bilo bi super. S tim možeš igrati i novije igre na 50-tak FPS-a (pričam o AAA igrama).
Pa nekih 200-250€ ukupno, ne bih više s obzirom da bi pila bila za "hobi" igranje. Malo pogledam na tržnjaku što se nudi od komponenata, thx na savjetu ;-)

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@vučko
Neka frend prije kupnje komponenti pregleda taj komp iznutra i provjeri ima li na mbo utore za gpu i ssd te da li na napajanju ima konektore za njih. Često je slučaj da toga nema pa onda nema ništa ni od upgradea. A i napajanja znaju biti ograničena snagom.
Davno sam imao Optiplex u firmi i sjećam se da nije ima utor za gpu na matičnoj, ali je imao SATA konektor na njoj. Nažalost, napajanje je bilo neko Aopen od 250W i nije imalo izvode za napajanje gpu.
Ima utor za gpu, ovo je MT verzija Optiplexa (nije SFF). Napajanje mora van, unutra je Dell od 2xx W. Znam da mi na kraju preostaje samo procesor, ploča i RAM, ali ako za parsto € mogu složiti nešto što će raditi ok na nekoj pristojnoj rezi i 24'' monitoru, zašto ne

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 12.03.2020. u 16:10.
Wuchko je offline   Reply With Quote