View Single Post
Staro 12.03.2020., 15:10   #5922
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
ovako, koristim note9 od kada je došao kod nas i lagano mi je dosadio i htio bi prijeći na iphone 11(koristim i službeni iphone se). Ono što mi je počelo smetati kod note9 je kod prelaska na a10 usporenost ponekad, baterija i veličina/težina uređaja sa maskom.

Zainteresiran sam za iphone 11 ili 11 pro, ovisno o preporukama.

Palniram note9 prodati cca 3000kn ako se tako kreću cijene za rabljeni te uzeti novi ili polovan iphone.

Zanima me da li prelazak sa note9 na iphone ima smisla? i ako da koji preopručujete kao adekvatnu zamjenu.
Bitna stavka mi je kamera i fluidnost mobitela.
hvala
Po meni, u slučaju Note-a jedino ti ima smisla prelazak na 11 Pro. Ako ti neće biti problem preći s Androida na iOS, ja ti preporučam prelazak svakako.

Neću ulaziti u nekakva razglabanja iOS vs Android, ali po meni je 11 PRO najbolji mobitel iz 2019. godine, koji će imati podršku, updateove, biti relevantan na nekoj ozbiljnoj razini još godinama. I držati će cijenu. Iphone X, iz 2017. godine još uvijek se prodaje za 3000 i više kuna, prosjek je i preko 500EUR. Ima 2GB rama, danas testirao s frendom iPhone X vs P30 Pro, ne znaš je li imaš osjećaj da iPhone ima 8GB rama, ili pak Huawei laže da ima 8

Ali... Cijena je kakva je. Njuškalo preko 6000kn, dućani i preko 8000kn.

Uloženo/dobiveno, nije baš na strani dobivenog Preskup mobitel, IMHO.

Ali eto, i najbolji, za mene.
Mommistake je offline   Reply With Quote