View Single Post
Staro 11.03.2020., 20:22   #553
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dart_tom Pregled postova
posni sir,sir od obranog mlijeka
inace radim u mljekarskoj industriji vec 25g i mogu reci da se sir radi na isti nacin kao stoi je moja baba radila prije 40 godina samo u vecoj kolicini
ali princip totalno isti,ja ga znam uzeti na poslu i zdrmam pol kile samo sa kasikom
ista stvar sa jogurtom,nikakvi dodaci samo mlijeko i cijepivo

inace 180cm i 87kg,moram malo skinit jer mi pupak iskocio ali ipak slanina kulen,pivo
Molim vas, dajte vi perolaka kategorija se ne javljajte ovdje Ako fino klopate - žderonie, ako se bavite zdravim životom - teretana, tegovi i ostalo.

Ovo NIJE tema da se ti neuhranjeni čak ni 90tokilaš žališ i hvališ što si jeo.

Jest da smo malo zastranili sa ovim sranjima od jučer i prekjučer i da smo počeli kopipejstat neke postove, no molim da se držimo teme.

Tema je u suštini "kako imat 100+ kila ali ne bit životno ugrožen". Tema nije "imam sto+ ili blizo sto kila i želim do ljeta 73." To batalite. Molim.

A da ne budem offtopic, ljubazni kolega buljakara mi je jučer izkalkulirao da moj bazalni metabolizam iznosi 3331 te da bi dnevno moro ubacivat između 2731 i 3131 ako želim topit masčobu.

OK, ujutro sam pojeo malo sira domaćeg i špeka, plivao jedno 6 sati u toplicama i onda ručao kod Graše. Ručak je bio ovo:

Brat bratu, ovo je jedno 2400 kalorija. Špek od ujutra i sir je nekih recimo 400-500. Plivanje i đikanje po bazenu je nešto potrošilo, tako da osjećam se da sam danas napravio još jedan korak prema topljenju masti. Doduše, ne osjećam se tako već kao Reaktor 4 na 26.04.1986 u 1:23:41 sati

Ukurac i sve, cilj mi je ionako 100-105, a ne manje od toga

P.S., sa ovim gore nisam pojeo ni mrvicu kruha/lepinje.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.03.2020. u 20:31.
Brko je offline   Reply With Quote