View Single Post
Staro 11.03.2020., 11:46   #934
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Meni je proslo jedno 7-10 dana od primanja paketa do prvog koraka s njihove strane. Vracao sam na co.uk, neka adresa u UK-u koja niti ne postoji na google mapsu, jos uvijek je livada sudeci po karti
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Pa ovisi iskreno.

...

U glavnom, mislim da možeš ići random na amazon chat servis i popričati sa njima.
Odlučio sam sačekati još malo, i tako prođe još dva dana bez ikakve radnje s njihove strane.
Danas po naputku @thunder11 jedva nađem kontakt podatke, i kontaktiram ih s pitanjem da li ima kakvih problema s povratom, jer su dobili moj paket prije 6 dana, ali nemam nikakvu povratnu informaciju. Priložio link na tracking stranice posta.hr + tracking broj + napisao sam da sam platio 90kn tj. 12€ poštu do njih.

Nakon valjda 30 min dobivam odgovor da nema problema i da odobravaju puni iznos + 12€ poštarine.
Refund status tipku koju sam imao na narudžbi, više nema. Dobio dva emaila o povratu novca, jedan za robu, jedan za poštarinu.

Ugodno sam iznenađen odgovorom i brzinskim rješavanjem. Samo info za ostale ukoliko povrat novca ne ide normalnim tokom.
Libertus je offline   Reply With Quote