Tema: T-Mobile LTE
View Single Post
Staro 11.03.2020., 00:27   #413
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor chumaman Pregled postova
Nego da nastavim sagu o 3 dana fleta nakom što sam sinoć zvao službu za korisnike radi debilne poruke da je 72 sata isteklo te dobio uvjerevanje da zanemarim istu,
jutros šok...s prometa mi fali 10GB...onih od sinoć
opet služba pozivaj, gdje? zašto? kako ?ako mi ativacija 3 dana fleta izlazi danas u 15:23....naravno veli služba ok aktivna je opcija još .promet će mi vratiti(aj da u to vjerujem ) a naravno imaju poteškoće u sistemu ....Sramota za telekomunikacijskog giganta....ako već jeste nešto izveli za korisnike najte se sramotiti
Stari moj ja sam ih morao ~godinu dana daviti da mi riješe jedan problem.
Zvao ih minimalno 30ak puta, pisao mailove i prigovore bar 15ak puta i bio u ~4 različita T-Centra - i to u svakom jedno 5 puta.

Na kraju su mi problem riješili tek nedavno (početkom Veljače), a prvi put prijavio u Ožujku 2019. i to zato jer sam ih onda počeo zvati ama baš svaki jebeni dan

Tak da, lekcija je - kod takvih stvari ih davi tak dugo dok im ne dojadiš, onda se mjenja.

(to ili da ih javno sramotiš postom na faceu - ali za to ti treba ogroman reach - pun qrac lajkova, komentara, shareova)

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote