View Single Post
Staro 10.03.2020., 23:02   #533
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@buljaka

O čemu ti? Gdje ja to ne želim priznati i što? Kaj si nabrijan?

Ok, možda sam pretjerao sa cijenom. Ne pokušavam umanjiti ili osporiti taj menu. Meni OSOBNO se činilo preskupim za mene samog (da kupujem namirnice koje jedem samo ja a da se dodatno kupuje i kuha za ostale ukućane). Probao sam i nije išlo.
Mogu ti i na mail poslati word fajl što mi je jedan trener preporučio (daj mail u PM pa ti pošaljem da vidiš pa reci mišljenje). Meni je prvo bilo skupo a drugo neučinkovito. A nisam "varao" niti pohodio pekare.
Nekome možda bolje funkcionira.

Imam malo drugačije posloženo kod sebe jer ne mogu imati 6 obroka dnevno raspoređenih u pravilne intervale kao što je bilo traženo (plus minus pola sata). Pogotovo prva 3 obroka dok sam na poslu. Probao sam mjesec dana i odustao od takvog plana.

Sad jedem 3x dnevno.
1. Gablec na poslu (uglavnom bistra juha+varivo+salata)
2. Ručak doma (piletina ili riba ili svinjetina + pirjano povrće + neka kiselina) ili jaja
3. Za večeru domaći sir (imam krava u familiji) ili Milbonu iz lidla + cherry rajčice. Često i tunu iz salamure (lidl) umiksam u to.

Koliko je to kalorija nemam pojima. Niti me to brine. Nema kruha, nema krumpira, nema sokova, nema tjestenine, nema slatkog.

Nekad sam ujutro znao zobene jesti ali mi se gade više pa sam ih odjebo.

Za sada se rezultati vide. 1-1.5kg tjedno ide. Bože zdravlja, tjelovježba bi mogla od vikenda, ovisno što će doturi reći na pregledu u četvrtak.

@The AC

Što se pive tiče, ti si taj koji diktira tempo i termine budući imaš manje free timea od mene kad ti kažeš.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.03.2020. u 01:02.
Brko je offline   Reply With Quote