Citiraj:
Autor Drug Brko
Da, računao sam da kupuje gotove pileće filete. Whey, tablete...sve nabrojano kroz mjesec dana, prosjek po danu.
Da, nemam pojima o tome. Osim što gledam ljude koji imaju iste/slične menue i lagano bujaju  svaki dan mućkanje i gutanje toga na poslu, od teretane ni T... jedino ako doma jedu kruh sa šećerom, onda OK.
Ali ok buljakara, ti srećom imaš pojima pa si me ispravio. I neka si. Nemam niš protiv. I dalje mislim da to nije dobar menu ako želiš mršaviti bez tjelovježbe ta da u najboljem slučaju ostaneš na istoj masi. Probao sam slično i nije se pokazalo baš najbolje.
|
Whey 6 kg 450 kn na shopbuilderu a mjerica je 28 grama pa računaj
Tablete 180 komada omega 3 6 9 na myprotein ili iherb cca 50 kn
I dalje ne želiš priznati da pričaš bez uporišta da si naveliko masio procjenu troška ...
Ja ti garantiram čime god da ako se držiš ovog neće nitko dobiti kg. Problem je što ljudi lažu sebe pa stanu u pekaru, pojedu čokoladu i sl što se njima čini sitniš a npr sa jednom čokoladom prebacis unos sa 2000 na 2500 kalorija bez jebem ti. Ili dodaju kg voća koje je isto kaloricno.
Jelovnik koji je mommo stavio je odličan i bez treninga a uz trening je savršen jer radiš još veći kalorijski deficit.
Npr za tebe izračun
Vaš bazalni metabolizam iznosi*3331 kcal
Ukoliko želite skidati podkožno masno tkivo odnosno suvišne kilograme Vaš dnevni kalorijski unos bi trebao biti između*2731*i*3131*kcal.
Ukoliko želite izgraditi mišićnu masu ili udebljati se Vaš dnevni kalorijski unos bi trebao biti između*3531*i*4131*kcal.
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk