View Single Post
Staro 10.03.2020., 16:48   #517
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ja sam prije cca tri godine u sest mjeseci spao sa 125 na 78kg. Imao gnojnu anginu, dosao doktorici i zena mislila da sam tesko bolestan. Poslala me na sve moguce testove, sve u redu i krvna slika nikad bolja.

Naime, o cemu se zapravo radilo? Htio sam smrsaviti i pokusavao sa raznim dijetama, ali stvar kod dijete je sto skines kile ali kada se vrati apetit povratis sve kile, a cak i koju vise nabacis.
Najdjelotvornija mi je bila tkzv. "Carobna juha", nekakva dijeta koja se prepisuje i daje pretilim bolesnicima koji moraju hitno na teze operativne zahvate i pritom imaju problem sa pretilosti.

Nakon testiranja i probavanja raznih dijeta, odlucio sam da to nije za mene i pokusao nesto novo, samostalno.
Izbacio sam kruh i pekarske proizvode, za pocetak. U prvih mjesec dana izgubio oko desetak kila.
Onda sam ubacio salicu zelenog caja prije spavanja, prepolovio kolicinu obroka za rucak i ubacio malo vise fizickih aktivnosti.
Poslije rucka obavezna setnja oko pola sata. Navecer ako bih bio bas jako gladan onda bih pojeo dvije, tri snite rizinih kolaca, ili onih od kukuruza sa nelakvim mlijecnim namazom preko.

Nista si nisam uskratio. Jeo sam kiselo, ljuto, slatko, slano, masno.
Cak me i doktorica pitala kako i na koji nacin, pa sam joj opisao isto sto i vama na sto mi je zena odgovorila da je zanimljivo ali i relativno opasno izgubiti toliko kila u tako kratkom periodu, ali s obzirom da su svi nalazi u redu nema nikakvih problema.

Jednu stvar sam shvatio a to je da je covjekova volja iznimno vazna i moze se skoro sve ako si tako zacrtate u glavi.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote