Citiraj:
Autor chumaman
...Sramota za telekomunikacijskog giganta...
|
To je tebi sramota, nesposobnost snalazenja za neku privremenu akciju ???
To je pi$dindim prema stanju i nesposobnosti koje traje od kad postoji HT:
U cijelom njihovom sistemu kompjutorskom i ljudskom
NEMA NACINA da se promjeni adresa prve instalacije - jednostavno ta mogucnost ne postoji.
Kad uzmes prvu instalaciju, zabiljezi se tel broj i adresa te instalacije i tako ostaje za vijek vjekova. Ako kojim (kod nas cestim) slucajem tvoja ulica promjeni ime, onda se radja za nih nerjesivi sistemski problem.
Evo to ide ovako; moja je ulica od prve instalacije 3 puta mjenjala ime i sad postoji ulica s (mojim) pocetnim imenom na drugom mjestu. Kad su mi uvodili optiku, prvo su me uvjeravali da nemam uvjete, jer ne postoje na pocetno upisanoj adresi, unatoc tome sto mi je opticka nit vec bila uvedena do mog radnog stola

Njihova tvrdnja je temeljena da na imenu sadasnje, a moje bivse adrese, zaista ne postoje uvjeti za optiku.
Saga je trajala mjesec dana dok nisu dosli do rjesenja da mi uvedu NOVU opticku uslugu, istu kakvu sam imao, jer mogucnost migracije stare usluge sa bakra na istu takvu novu opticku nije moguca. Tako su i napravili, naravno uz dodjelu novog telefonskog broja.
Sad imam sagu sa prebacivanjem svog starog broja na novu uslugu, jer za to im isto treba mjesec dana - otkazivanje stare usluge, pa dok tehnicari smisle kako da obave uzasno tezak posao na centralama...
Sorry za off topic i na ovako dugom postu, ali tvoj problem mi se cini smijesnim u usporedbi s ostalim roblemima koje taj "gigant" ima.