Citiraj:
Autor Mladenxy
E da, igrao i ja nekada za kadete i juniore Cibone i bio na 196 i 87 kila. Inače zadnjih mjesec dana bez grama slatkoga, eventualno pola litre kole zero bez kalorija, izbacio kruh u potpunosti, jedem samo prepečenac, ugljikohidrate samo tu i tamo, većinom meso i povrće, izbacio skroz alkohol. hodam sat vremena dnevno i smršavio
nula .D
Inače imam 48 godina i još nisam deda  Moram skinuti kile jer sam skupio tek 28 godina staža, tak da moram odguslati još 12 do pemzije...a da bi to izdržao ne smijem više žderati kao da mi je zadnji dan.
|
Od hodanja nema selameta.
Kalorijski deficit + tjeovježba barem 45 minuta svaki dan. Ja sam tako skidao po 10-15-20 kg kroz periode od 60 do 120 dana. Ali disciplinirano.
Izbacio pekaru, cugu, procesuirano meso (salame, kobasice, hrenovke i ta sranja). Tučem normalno po svojim prascima koje sam lično priklo i to je to.
I dalje sam 191 cm / 109-112 kg ali zbog usrane nove godine i činjenice što su mi domjenci počeli sa 01.12 a i skoro cijela familija ima rođendane u siječnju, a ove zime hedonizam je bio lvl 9000 pro.
Sad već 3 tjedna 1500-1600 kcal dnevni unos. Uglavnom variva i juhe, piletina (ne pohana) i gorenavedena krmetina iz vlastite proizvodnje.
Naravno, sa UH i sa svime ostalime. I trenutno ne vježbam jer imam nekih zdravstvenih problema pa kad to riješim, krećem i na to.
Cilj je 102-104 kg do 01.09. Što vjerujem da budem i postigao. Ali ispod 100 nema teorije, ne želim
Krv vadio pred 3 tjedna. Veli doturica da obzirom na to da nisam baš neš tanak, da mi je krvna slika ko u mladića, vrhunsko sve. Samo na UVZ kažu da mi je jetra malo masna.