Ma kod mene je... sve u banani.
Voice acting je uzasno los pa sam htio na ruskom odigrati, ali eto, zbugali mi se titlovi na pocetku igre i onda se tog buga ne mogu rijesiti. Palio i gasio igru hrpu puta, palio i gasio subtitlove, mijenjao jezik igre, i nista ne pomaze.
Imao sam i konstatno bug da kad za vrijeme voznje otvorim mapu da mi glavu u krov auta zakuca pa moram uvijek izaci i uci nazad u auto.
Pa onda ovo sa lighthousom i crashanjem igre. Hrpa ljudi ima isti problem, kao ova ekipa na
redditu.
Pa clipping bugovi (naisao na par njih), audio bugovi pa kad na to sve nadodam vec spomenuto los voice acting, sramotno lose animacije, klasicno los stealth i cinjenicu da protivnici jednom kad te vide znaju tocno gdje se nalazis u bilo kojem trenutku, mi stvarno unistava volju za igrom. A kad se save fajlovi iskoruptiraju je uvijek lijep osjecaj -.-
RTX gluposti necu ni spominjati. Nvidia im je sigurno masno platila da do sad dostupne graficke efekte ovi zalockaju iza tog polomljenog sranja. Igra izgleda super i bez toga, ali svejedno.
Steta, jer ispod svega toga je zanimljiva igra, sa jako dobrim settingom, no tesko mi doc do toga.
I jos sama cinjenica da su uzeli lovu od Epica i godinu dana kasnije izbacili takvo broken smece na Steam.