A neznam

.
Ne volim te velike slusalice nikako. Ok kad igras pola sata recimo, ali par sati s njima na glavi mi je mucenje.
Sa IEM dobijes znaci totalnu izolaciju buke i mogucnost da cujes apsolutno svaki zvuk koliko god mali bio. Nedostatak je taj da je direkcionalni zvuk puno bolji na otvorenim slusalicama, iako mislim da bi ga mogao usporediti sa zatvorenim slusalicama koje sam ja probao (Cloud 2, corsair VOID i slicni modeli) .
Imaju pluseva i minusa, ali ako netko voli neka proba.
Quadbeat 3 ima dosta nedostataka isto. Prvo, mikrofonija od zice je strasna tako da treba pricvrstiti kabal sa kvacicom na odjecu. Drugo, nosnica koja ulazi u uho je strasno velika i debela tako da je tesko naci nekakav dobar fit i posljednje je da je potrebno promijeniti silikonske tipove jel su ovi koji dodu s njima sranje. Ako imas kolekciju onda se mozes igrati, ali neznam koje bi preporucio za kupiti.
No za nekakvih 70-ak kn dobijes IEM koji je relativno flat zvukom, odvajanje zvukova je top kao i direkcionalni audio koji je za jedan IEM strasno dobar.
Vjeruj mi da nijedan CHI-FI, bilo koji IEM u cjenovnoj klasi ili nepuhani modeli (BOSE i slicno) koji streameri i gameri koriste nisu ni blizu ovome po zvuku.