Pozz,
interesira me koji rabljeni SSD bi bilo pametno kupit(znači nekaj na njuški il tu), imam Lenovo Ideapad Z585 kojem sam ubacio A10-4600m umjesto A6-4400m(laptop je iz 2014-2015), u nutra je 1 Tb, 2.5".
Laptop spašava to kaj ima diskretni GPU +APU mu daje neočekivani boost, ono , pokrečem i igram igre koje nemaju kaj tražit na ovom laptopu

.
U glavnom, nisam spreman ulagat neke velke novce više u taj lap, al vidim da bi mu SSD i vise nego pomogo.
Interesira me koji SSD je pouzdan, brz i ono , s obzirom da namjeravam kupit rabljeno, nije sklon kvarenju? Ne bi se bunio da ima bar 500gb(naviko sam se na 1 Tb, to mi je skoro pa premalo), al ak je u igri kvaliteta,brzina i pouzdanost, moze i manje, najviše bi dao do oko 300kn.
Molim savjet, koji su se bili pokazali kao najbolji? Kak se vidi kolko ce jos trajat, koje firme i modele izbjegavat?
Cuo sam za Crucial MX500 500GB da je dobar(ne znam jel u mom cijenovnom rangu, rabljen naravno) i Samsung 860 Evo? Ak su ti preskupi koji bi bilo pametno uzet?
LP