View Single Post
Staro 06.03.2020., 17:25   #3761
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Koji rabljeni SSD kupiti za stariji laptop?

Pozz,
interesira me koji rabljeni SSD bi bilo pametno kupit(znači nekaj na njuški il tu), imam Lenovo Ideapad Z585 kojem sam ubacio A10-4600m umjesto A6-4400m(laptop je iz 2014-2015), u nutra je 1 Tb, 2.5".

Laptop spašava to kaj ima diskretni GPU +APU mu daje neočekivani boost, ono , pokrečem i igram igre koje nemaju kaj tražit na ovom laptopu .

U glavnom, nisam spreman ulagat neke velke novce više u taj lap, al vidim da bi mu SSD i vise nego pomogo.
Interesira me koji SSD je pouzdan, brz i ono , s obzirom da namjeravam kupit rabljeno, nije sklon kvarenju? Ne bi se bunio da ima bar 500gb(naviko sam se na 1 Tb, to mi je skoro pa premalo), al ak je u igri kvaliteta,brzina i pouzdanost, moze i manje, najviše bi dao do oko 300kn.
Molim savjet, koji su se bili pokazali kao najbolji? Kak se vidi kolko ce jos trajat, koje firme i modele izbjegavat?
Cuo sam za Crucial MX500 500GB da je dobar(ne znam jel u mom cijenovnom rangu, rabljen naravno) i Samsung 860 Evo? Ak su ti preskupi koji bi bilo pametno uzet?

LP
subabuse je offline   Reply With Quote