Applikacije se na firestick moraju side-loadat ako ih nema na official storeu. Manje vise sve sto je android aplikacija bude radilo ok i na firesticku.
Sideloadas tako da (po meni najlakse) skines Apps2Fire aplikaciju na mob, pa zeljene aplikacije skidas na mob prvo pa onda ih samo feedas u firestick nakon sto povezes TV i Mob (imas step by step guide u applikaciji koji je doista jednostavan).
SIPTV apk mozes skinuti sa njihove official stranice. A imas i razne stranice za skidat .apk fileove (ako ne znas nijednu posalji mi PM, jer ne znam dal smijem to javno stavljat?)
Must have za iptv je definitivno SIPTV (vrijedi svake kune). A ovako od ostalih aplikacija i ne koristim bas puno, moj tv nije smart pa imam Youtube i tak te standard aplikacije koje svaki smart tv ima, jedino mozda vrijedi napomenut TvZion aplikaciju...To ti je nesto kao popcorn time, no ne znam koliko mogu o tome da nebi popio bananu na forumu haha ali prouci im website. Takodjer I MX Player (player koji mi radi najbolje sa firestickom) njega preporucam.