Već sam napisao moja poznavanja gume i iskustva, pa je dobro ponoviti da to primite na znanje, jer se to odnosi na sve gumene proizvode.
Imam dosta godina i u struci (održavanje sistema) sam upoznao gumu kao sirovinu za proizvodnju tehničkih proizvoda, đonova za cipele itd. Guma je svagdje GUMA, ali je bitna razlika u proizvodnji receptura sirove gume, kao i onog osnovnog sastava, prirodnog kaučuka, kojega sve manje ima čak i u auto-gumama. Drugi je uvjet kvalitete tehnologija vulkaniziranja gotovog proizvoda od gume. Jako je važno znati da se pri toj vulkanizaciji zaustavlja proces "vulkaniziranja", koji se nikada ne zaustavlja 100%, pa će se guma nakon konačnog formiranja, nakon cca 5-6 godina upotrebe ili stajanja početi mijenjati svojstva i na kraju će se "prevulkanizirati" i na koncu raspasti (sjetite se zaboravljenih gumica za viklere i pekmez u ladicama i policama) da ćete ih jedva odvojiti od podloge. Ista stvar se događa sa svim gumenim proizvodima a naj opasnije je sa u atomobilskim gumama. Zato, OPREZ!!! Ovo sam vas samo u kratkim crtama upoznao sa problemom GUMA. Što je jače vozilo na gumenim kotačima, to nam glava više ovisi o kvaliteti i ispravnosti guma, tako zapravo kažemo da guma glavu čuva.