View Single Post
Staro 03.03.2020., 19:46   #1080
Bub0
Premium
Moj komp

Bub0's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ne treba generalizirati. Ploče od prije xy godina nemaju veze sa sadašnjim, svaki je proizvod priča za sebe (i od istog branda između sebe). Kao i 5700XT - nije ta gpu glasna nego konkretan referentni blower cooler. Tvoja ima pristojan cooler i tu je sva mudrost. I ta tvoja giga nvidia se mogla možda podesit tj. možda su te mučile samo tvorničke postavke venta
Slazem se, ja kazem za sebe da sam cudan po pitanju mnogo stvari tako i hardvera. Kad se jednom opecem za iduci put sam jako suzdrzan ato se tice nekog konkretnog brenda u ovom slucaju.
Za sada sam prezadovoljan svojom 5700 xt posto mi je tisina bitan faktor u pc-u. Da amd ima i dalje musica sa driverima, ima. Nadam se da ce uskoro to srediti, no trenutno mi to nije nista presudno dok mi igre koje igram rade kako treba. O zamjeni cu razmisljati u slucaju da stvarno kroz koji mjesec ray tracing bude obavezna opcija u buducim igrama a ne opcionalna. Posto ce me onda ogranicavati u igranju novih igara. No sve mi se cini kako bi do toga moglo i doce te cu tek onda bit u banani jer sam sad vec u kratko vrijeme promjenio dvije grafe. Trebat ce skupljati onda za novi gpu.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk
Bub0 je offline   Reply With Quote