Citiraj:
Autor donkimizer
Ma audiofili briju i na ne posjedovanje subova, a meni trebaju bar 4. 
No kao što velim, treba sam isprobati. Ja sam sa nekim zvučnicima imao mješovite rezultate bez centra, odnosno, dijalog mi je na nekim filmovima bio dobar, a na nekima koma, a s nekima sam imao praktički savršen soundstage samo sa stereo parom bez potrebe za centrom.
Sad ću si gradit identična tri prednja iako će centar morati ispod televizora i biti naciljan malo ka slušaocu. Nadam se da će ispast dobro inače mi ne gine AT platno i projektor. 
|
Zašto stat samo na 4 komada?
Za prednji panel si odabrao neki projekt ili kuhaš nešto svoje?
Što se tiče centralnog zvučnika ...u usporedbi s onim što se traži od prednjeg panela u HTu , glazba je praktično statična stvar. Uz to je reprodukcija iste na 2 kanala poprilično osjetljiva na lokaciju tvoje glave te samih kutija u prostoru. Centar riješava te probleme. Ne samo za tebe vec i onog tko je do tebe na kauču. I to radi tako dobro je ta prednost ujedno i mana koja zna poprilično iritirat. No to nema baš veze s samim centralnim kanalom vec miksevima. Šteta što Sony sdds nije završio u domovima. :-/
Citiraj:
Autor cesarus
Xtz Room Analyzer 2 Pro, al jos nije stigo
|
Za cca 40 ak eura više si mogao imat miniDSP 2x4HD & UMIK-1 s čime bi se mogao zabavljat do ludila. A kad bi ti zabavljanje dosadilo , imao bi opciju nadogradnje na Dirac Live 2.0 za cca 1300kn.
Ovo bi ti sigurno bilo puno više zanimljivo nego to što si kupio.