View Single Post
Staro 03.03.2020., 15:36   #3463
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Eto mogu rec da prvi put nisam zadovoljan kak je narudba prosla.

Prvo nedostatak informacija, do sada uvek unutar 24 sata od narudbe bila informacija da je proizvod u obradi , ovog puta i nakon par dana isti status na sajtu.

S tim da je u tih par dana i cijena proizvoda pala (na nekim mestima dosta vise nego u Uzi).

Ja da nebudem ljen i radi vrlo dobrih (iznad prosjecnih iskustva za hrv) iskustva ja nakon par dana posljem upit sta se desava s narudbom i dali je uopce naruceno, jer posto nemam info ako nije mogu radi videti dali se moze naruciti po novoj cijeni.

Dobivam skoro odmah odgovor (za svaku pohvalu) da je proizvod narucen i da se zbog novog sustava (slanja pouzecem) gubi jedan radni dan jer se moraju obaviti dvije kurirske sluzbe i da ce korigirati cijenu mada je narucena po aktualnim uvetima taj dan i da ce ju poslati u ponedeljak.
Svaka cast na ponudi popusta, jer ako je bila narucena na sledeci dan po aktualnim cenam stvarno nije bilo potrebno ali je pohvalno.

E sada zasto nisam zadovoljan , prvo veliki nedostatak informacija oko kupnje, da sam imal info da je u obradi ili da je vec naruceno nebi ni slal email niti bi ista pital , a popust koji su ponudili se nije ni ostvaril , platil po ceni po kojoj narucil , ono cemu nuditi popust ako ga neostvaris ??

Tako da problem koji imam je veliki nedostatak informacija , trebalo bi staviti na sajt da vise nema fizicke poslovnice u Zagrebu i da je Uzi cisti Web shop trenutno i trebalo bi po meni pri narucivanju ako se odabere na pocek staviti nekakav info da ce obrada trajati 24 do 48 sati , a ne da preupitava kaj se desava.