View Single Post
Staro 03.03.2020., 08:53   #482
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Isto pohvala, u utorak dobio obavijest od trgovine da će poslati dostavnu službu da pokupi paket za reklamaciju, u srijedu čovjek zvoni da pokupi.
Kod mene drugacije, jucer trebao doci po paket nije dosao i sad neznam sto. Pise datum isporuke nepoznat jer paket nije jos predan. Jel ih mozda muci koronavirus? Nema toliko kupovine pa neidu toliko u moj kraj?

UPDATE:
Kreirane posiljke se navodno ne vide, kaze kreirajte ponovno. Vec sam dva puta kreirao, printao i lijepio. Sad mi kutija koja je zamotana pairom nema ravne uglove pa nemogu ni paket 24 koristiti jer navodno tamo kutevi moraju biti geometrijski tocni. Probam GLS, oni pa su definitivno najaci, neotvara se stranica. Googlam slanje paketa da vidim jos opcija, naletim na DPD a tamo pise da oni ne odgovaraju za izgubljene ostecene pakete, da saljem na vlastitu odgovornost, eto ti ga na... I kako da sad posaljem?

Naletio jos na tisak. Tamo treba upisat ime i prezime i obavezno GSM primatelja. A saljem pakete na reklamaciju gdje imaju samo telefone. Znaci i ovi odpadaju.

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 04.03.2020. u 10:14.
dada-as je offline   Reply With Quote