View Single Post
Staro 03.03.2020., 08:00   #25141
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ja sam jako skeptican sto se tice i filma a pogotovo serije. A pogotovo zato kao sto sam kazes knjige su odlicne. U prvom filmu su dumpali David Lynchovu verziju na 6.5/10. Odgledao sma film, i OK je film, dao bi mu i vecu ocjenu jer nisam citao knjige.

A kako je rijetkost da nadolazece verzije budu bolje od prve ili druge onda sam skeptican. A serije su druga prica, seriju treba napraviti kak treba, mnoge serije imaju dobru pricu ali su jako lose napravljene, tako bi mogla i ova biti. U drugom topicu se spominje: Picard, See You, 13 Reasons Why dodam ja i masa super junaka u serijama.

P.S. Pod skeptican mislim da nevjerujem da ce film niti serija biti wow. Odgledat cu sigurno cu i uzivat jer je prica jako zanimljiva. To vrijedi za film, ali serija se mora razvbodniti i tu moze poci po zlu i onda je to negledljivo. Odnosno meni je film u startu 6/10 bez da ga snime. E sad moraju gadno zeznut da mi padne ispod 6. Za seriju mogu rec da mi je u startu 8/10 na pragu gledljivosti, ako padne ispod, negledam.

Richard Jewell 7,5/10 zasluzeno.
Dobri glumci, dobra prica, zanimljivo. Ovaj Clint Eastwood samo radi filmove koji ce uspjeti.

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 04.03.2020. u 16:46.
dada-as je offline   Reply With Quote