View Single Post
Staro 02.03.2020., 23:34   #4992
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Seikiro. Teški sam noob za ovakve igre.
Nauči blokirati u pravo vrijeme (nemoj samo držati block cijelo vrijeme jer ti se samim tim tvoj posture sjebe, mislim možeš držati block cijelo vrijeme kad se boriš puta protiv bossa prvih par, da pohvataš njegove pokrete i rotacije). S vremenom uhvatiš đir, bude teško i dalje, ali podnošljivije Dobar je i đir da trčiš oko enemya, tako ćete teže udariti, a i imaš vremena za odreagirati brže jer si u pokretu, nisi toliko statičan. Na nekim bossovima i enemies ti je recimo lakše masu samo pravovremeno blokirati i koristiti mikiri counter da mu nabiješ posture dmg i onda ga samo deathblowaš.

Imaš i na youtube guide-s za bossove, tips and tricks, gdje grindati za exp za skillove i sen itd. Ako treba mogu ti i ja reći, nije bed.

Ful je bitno u ovoj igri da si strpljiv i da ne srljaš jer te i normalni protivnici, a pogotovo bossevi sjebu dok si rekao keks. Koliko sam samo puta krepao zbog toga xD

Ako te što zanima pitaj Ja sam baš prešao igru pred 2 dana S razlogom je igra proglašena igrom godine. Vrh je igra

P.S. Ne kužim kako se ljudima da igrati new game +?! Sve igraš ispočetka jedino što ti ostaje napredak od prvog prelaska igre...

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 02.03.2020. u 23:56.
Mogy je offline   Reply With Quote