Citiraj:
Autor coconut
Ti ćeš stvarno dati 555€ za mobitel koji je u svim pogledima zastario (veličina ekrana, dizajn, baterija, memorijski kapacitet,...)? Mislim da se za tu lovu mogu naći i bolji mobiteli. Evo, prvi koji mi padaju na pamet su OP7T/Pro.
|
Jesi li siguran?

. Ili ovako letimično uletiš u temu bez ikakve provjere? O ukusima na dizajnu se ne raspravlja i nije ni pristojno. Memorijski kapacitet ne predstavlja problem i sasvim puno bolje radi i optimiziraniji nego Samsung u stilu Ćubi
https://youtu.be/ssiVCnz2qxQ
7T košta 599 eura ( na službenoj stranici Oneplusa ako ćemo tako) , teži zbog većeg kapaciteta baterije. I još upitnije nadogradnja.
Na jesen sprema novi model Pixel 5 pa će aktualni modeli pojeftiniti.
Citiraj:
Autor coconut
Google je postao k'o Apple - prodaju m*da pod bubrege.
|
To si više puta ponavljao. Istu sličnu filozofiju si spomenuo na temi Iphone i Huawei. Daj smiri malo.
Za info, Samsung i Apple dižu cijene i ostali igrači prate

A ne zbog tvoje krive izjave. Ali kako si postao kao stručnjak Marušić i nisi ni provjerio koliko Qualcomm potiho dizao cijene čipova soc SD svaku generaciju dalje i masno naplati licenciju za korištenje QuickCharger 4. Pixeli i Apple dalje koriste PD i dok Oneplus ima svoje Dash punjače.
PD punjači su po meni OK, sve više dostupniji laptopi sa USB-C priključkom pa polagano postaje trend gdje možemo na jednu utičnicu puniti odjednom laptop, mobitel i powerbank.
Отправлено через iPhone