Citiraj:
Autor Imagine
Joj ,zafrkani prostor...
Ako ne okačiš tlocrt stana s dozvolom da ti pretumbam život , ne znam što da ti kažem.
Šalu nastranu , bar je situacija s centralnim zvučnikom jednostavno rješiva.
Staviš 2 kutije cipela na rack te centar na njih tako da mu vrh bude taman do TVa.
Time ce LCR biti daleko više u istoj ravnini što ti je osnovni preduvjet za kvalitetan imiđing bilo sve skupa u razini ušiju ili ne.
Sve če se daleko bolje povezat a ako nakon par filmova zakljuciš da ti ne odgovara , vratiš ga nazad.
btw, može par nevezanih pitanja?
Jel to drveni rack?
Gdje ide / odakle izlazi kabel od stražnjeg desnog?
Gdje je tamburin za naslonit noge?
Koji zadnji ATMOS film si gledao?
Koji je sub u priči ...drugi je "u kuhinji"?
|
Rack je drveni javor(nije pticiji) , na siljcima od mesinga, napravio sam uz pomoc stolara. Na slikama se vidi sve. Svaka polica ima avob utor na zadnjoj strani.
Tamburin za noge ne stane. Xtz 12.17 edge u blagavaoni i Pioneer SW160K tik uz trosjed. Moram se sa tim poigrat. Xtz moram negdje premjestit. Mislim da ovaj zadnji Terminator. Ma pretumbat cu kad klinci narastu i odu hahhaha. A za centralni imam jos jednu policu al mi se ne svida rack onda visok je. Al probat cu da vidim kgska je zvuk puno bolji lako vratim.
Moj HT5.2.2. Marantz SR6013, Rpi3 Allo boss dac to Hybrid Tube Amp to analog 7.1 front IN for stereo music (waiting for delivery of XTZ edge a2-300 for power two front speakers), Nvidia Shield TV 2017, Philips PUS7809 43", old Pioneer Dvd player(working but not in use for long time). Speakers : front Klipsch RP260, centar Klipsch RP250C, suround Klipsch R14M, for Atmos cealing JBL CSB5, subwoofers XTZ 12.17 edge and Pioneer SW160K.