View Single Post
Staro 28.02.2020., 17:53   #4467
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Imam i ja taj slučaj s nestajanjem slike preko DP-a na poslu, ali na totalno drugoj opremi. U pitanju je neka Dellova kombinacija PC-a i dva monitora i s vremena na vrijeme mi slika nestane na 1-2 sekunde. Nije toliko često pa se nisam zamarao traženjem problema. Mobitel sigurno nije u pitanju jer na radnom mjestu nemam ni trunke signala pa mi stoji u airplane modu.
Nestaje slika i nama na poslu na desecima ThinkPada stare i nove generacije preko DisplayPorta. Meni se doma dogodi da nestane slika na DisplayPortu najčešće ako ugasim i upalim monitor dok komp radi, a imam složenac PC i HP monitor. Ne bi ništa rekao da mi isti taj monitor nije radio bez greške na DVI kabelu punih 10god. Puno ljudi mi je reklo da ima problema tih problema na DP-u.

Tako da ne znam koliko je to do Lenova, a koliko do DP tehnologije. Osobno imam vrlo odbojan stav prema DisplayPortu upravo zbog toga. Sa DVI nikad problema. Sa HDMI problemi samo s lošim kabelima. Na DP problemi stalno.

Lenovo USB-C i Thunderbolt dockovi su drek. Skupi u 3pm, a svaki drugi-treći ide na reklamaciju. Ostajem do daljnjega na T470p.