Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.02.2020., 10:40   #48485
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Corolla je jedino što je iz Toyote izašlo u zadnjih 10+ godina, a da nekim čudom izgleda odlično. Ajde, i Camry, iako ih nisam vidio na cesti puno.

Pokazali su GTI GTD i GTE verzije i ovu zlatnu "običnu". Čekam da vidim kako će izgledati bazni benzinci i dizeli kakvih će biti najviše na cestama

EDIT:
Igram se u konfiguratoru. Nema 1.6 TDI više u ponudi. Nudi mi samo 2.0. Jedina boja bez doplate je crna (najjeftinija doplata je bijela - 1800 kn). Najjeftiniji (osnovni paket opreme) dizel je 183 812 kn
Jedini drugi motor koji je u ponudi je 1.5 benzinac i onda kombinacije s DSG-om ili ručnim mjenjačem.
Da, trenutno je moguće kupiti samo ove jače modele... i čak i nisu toliko preskupi kad pogledaš recimo cijene Focusa... Ford da nema akciju s OTP-om za 0% učešća, što je odlično tvrtkama, valjda ne bi 3 Focusa mjesečno u cijeloj državi prodali, kako su nabili cijene. I još su mi šupci priznali da su čekali s cjenikom da bude proglašen za HR Auto godine...

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Nikad nitko ko je oko mene kupio Golfa, nije rekao da ga je uzeo jer mu je lijep.
Golf je oduvijek bio dobar. Samo.
Meni 7.5 ima lijep zadnji kraj, s tim LED svijetlima... i u određenim bojama (recimo tamno plava) mi 7-ica super izgleda... u ovoj mojoj "nit je siva, nit je crna" mi loše izgleda, iako mi gro ljudi komentira da je super boja, meni je bezlična. Crvena, plava, zelena... to su boje za golfa, kad je već karoserijom dosadan, nek bude živahan bojom. Na bezlični auto stavit bezličnu boju... = dvostruko bezlično.
Elven je offline   Reply With Quote