View Single Post
Staro 28.02.2020., 06:05   #4097
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Sad imaš hrpu ljudi koji zovu korisničku jer ne znaju valjda u koju rupu ide telefon u routeru, a sad zamisli kakva bi navala bila kad bi se mogli još na liniju kačit vlastiti routeri, a onda svaka budala koja veze s internetom i informatikom nema čuje da se može dobit bolja veza ako kupiš ovaj, onaj ili taj router, pa se onda jave problemi, pa treba PPPOE podatke, i još milijun drugih stvari.

Da ja radim tamo u HT-u i zadužen sam za to, naravno da ne bih dopuštao da svako ima opremu kakvu hoće jer to u konačnici dovodi samo do još više problema i komplikacija ako se dogodi nešto. Ja bi kao korisnik rado da mogu bez nekih problema izbacit ONT skupa s Speedportom pa naručit Huaweijev ili nečiji router koji je sve u jednom uređaju, ali to bi dovelo do moguće dosta velikih komplikacija.
zato ni nemaš u slobodnoj prodaji voip routere, problem se inaće rešava tako da zakonodavac, čitaj sabor otvori tržište odnosno dozvoli slobodu izbora routera korisnicima i zatim se problem sam od sebe riješi zainteresirani proizvođaći surađuju sa operaterima postavke se same skidaju sa ACS-a, da to ide bez većih problema je dokaz i fritzbox 7590 koji nudi t-com, za tih 25kn mjesečno bolji router nečeš dobiti.

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.02.2020. u 12:27.
skalar je offline   Reply With Quote