Citiraj:
Autor JC Denton
Eto, to ja pričam. Većina ljudi nema nekakvih značajnijih problema sa AMD driverima. Ali oni koji imaju su glasniji
Dobro da su uzeo XT verziju koja je nešto brža od RTX2070. nonXT je 5-10% jača od RTX2060, ali dosta slabija od RTX2070 (koja je praktički RTX2060 Super, isti čip ako se ne varam).
Dobrodošao u all-AMD tabor 
|
Kažem, tražio sam ekvivalent bivšoj 2060 super po performansama u 1440p, i eto dobio ga. Sva sreća što su cijene doslovno u par sati pale, i ja sam to slučajno vidio. Da je prošlo više vremena ostao bi ''stuck'' sa 5700 non XT, kojom nisam baš bio previše zadovoljan, iako recenzije na netu pišu da je ona ekvivalent 2060 super u što sam se uvjerio da i nije baš. Približava joj se ali su frame dropovi na 1440 prečesti i preveliki, za razliku od XT modela također Red Dragon na kojem nema apsolutno nikakvog dropa. Štoviše baš kolegi pričam kako mi Modern Warfare 2019 radi puno stabilnije nego na 2060 super na kojoj sam znao osjetiti dropove. No to pripisujem igri i ne mislim ocrniti nvidiu u nikakvom smislu. Dapače ja sam bio prezadovoljan, no eto situacije me natjerala da se riješim nje i financije su me natjerale da kupim 5700 XT. Napominjem prešao sam sa zelenog na crvneo i iskreno ni ne osjetim baš neku razliku, odnosno nemam probleme koje ljudi navode na internetu da imaju. No, moj PC je sve default, nikakav OC ničega, osim što imam upaljen XMP no ni on nije nešto pretjerano agrasivan.