View Single Post
Staro 27.02.2020., 00:05   #217
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Isprintao jesam ali nemogu ovaj crni nabaciti nikako pa sam odustao za sad....

Moram premijeriti sve i ponovo isprintati pa slobodno posalju adresu na pp da ti posaljem pa probaj.
Trenutno mi se mountovi za shifter printaju, to mi je prioritet da upogonim sve.
Nemogu docekati probati fanatec setup

Citiraj:
Autor killuminati Pregled postova
Nemam ga dugo, ali ni ne planiram ga imat dugo. Zasad na G29 ide duboki volan, alu adapter ću isto sam napravit, čekam par sitnica za nosač tipkovnice, a kasnije je u planu fiksni rig s 80/20 profilima, školjka, Arduino+SimHub, button box od starog elgata ili neki diy te naravno ozbiljan volan i prerađena hidro ručna. Kinezi za soma eura imaju ekvivalent fanatecu za 1700-2000, ima vremena istražit i odabrat. Sad simhub imam na tabletu (ima apk ili preko browsera), isplati se uzet licencu jer s njom dobiješ 60FPS, ovako je samo 10 pa grdo zgleda jer preskaču kazaljke.
Takodjer, ovo je privremeno do smo u stanu ovo je max što mogu izvući, uskoro bi se trebao preseliti u kuću pa ce doci neki SFX-100, to mi je vrh trenutno.
Ja vozim u VRu pa mi nikakve vanjske điđe miđe ne pomažu
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220

Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 27.02.2020. u 00:17.
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote