View Single Post
Staro 26.02.2020., 23:41   #216
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor VandaL.pr! Pregled postova
mod se upravo printa

jesi stigao isprobat?

Kinezi već neko vrijeme nikako da mi ga pošalju, a u firmi baš sad zadnje vrijeme printer radi prekovremeno pa nikako ulovit termin, sad me luft već lagano živcira. Taj luft je najveća mana, ostalo mi je oke. Ako to s ovim printom ne bude šljakalo, složit ću ukrutu od alu cijevi, alu sidrišta i unibala, to onda neće nikud. Mislio sam i ovaj nosač printat, ali sam ipak besramno kopirao playseatov, samo je malo bolji plastificiran u crveno because race car, a paše i uz šavove na playseatu hvala playseatu na dimenzijama

Nemam ga dugo, ali ni ne planiram ga imat dugo. Zasad na G29 ide duboki volan, alu adapter ću isto sam napravit, čekam par sitnica za nosač tipkovnice, a kasnije je u planu fiksni rig s 80/20 profilima, školjka, Arduino+SimHub, button box od starog elgata ili neki diy te naravno ozbiljan volan i prerađena hidro ručna. Kinezi za soma eura imaju ekvivalent fanatecu za 1700-2000, ima vremena istražit i odabrat. Sad simhub imam na tabletu (ima apk ili preko browsera), isplati se uzet licencu jer s njom dobiješ 60FPS, ovako je samo 10 pa grdo zgleda jer preskaču kazaljke.
killuminati je offline   Reply With Quote