Citiraj:
Autor Drug Brko
Ajde ajde. Nemaju svi 70 iljada evra na novi auto ko ti. Ali tome teže pa pokupe stotaru kod menjača.
|
Ja imam auto star 25 godina pa prolazi tehnički bez greške. Svi se čude kad ga vide, tako star auto u tako dobrom stanju. Al to nije rezultat sreće ili dobre kupnje već održavanja. Taj auto održavam bolje nego netko tko ima auto star 5 god. Istina i to košta ... ali ne toliko koliko novi zato se auto bira prema svojim mogućnostima a ne željama.
Citiraj:
Autor Tumor
Meni su se cudom cudili zasto sam zeni na 10-11 godina staru Toyotu Yaris 1.0 stavio Bridgestone Turanza T005. Kao "pa šta će tako skupe gume na takvom autu".
Ne kuze da se u njemu vozi moja zena i moje dijete i da njihova sigurnost nema cijenu...
|
Ja imam Punta jedinicu pa sam stavio 4 kontinetalke koje koštaju nešto manje od 2000 kn ... a auto možda vrijedi 5000 kn kad čuju svi zinu ... to se ne isplati ... kad ih čujem uopće ne želim razgovarat sa takvim specijalcima .... jer odmah vidim da im je mozak u banani .... ali im se isplati dat svake godine 2-3 soma kn za novi mobitel.