Citiraj:
Autor SaleFFS
Uf, uf, HD4850 mi je bila jedna od najdražih kartica. Prije nje vozio 8800 GTS 320. Sa obje se naigrao i niti jednog problema nisam imao.
|
Identično sam i ja napravio GTS 320 na 4850, ali sam se jako brzo riješio 4850 u korist GTX 560.
Brko spomenuo 9700, iskreno ja nisam imao tih nabrojanih problema u kombinaciji sa NF7-S i OCanim Bartonom 2500+ na cca 2,4-2,5ghz (naprotiv, ta grafa mi je ostala u jako lijepom sjećanju!), ali sam napravio najgluplju grešku ikad. Prodao Radeonku i uzeo đubre zvano 5950 XT, totalni fail.
Tko ne zna, ta serija 5xxx je vjerojatno do sada najveći prdac u prazno zelenih, rastrošne, vruće, glasne i spore.
Ugl sada sam u Brkinom kampu, radije nV i mirna Bosna. Samo moram priznat da nisam nikada imao problema sa Ati driverima, što na laptopu, što na desktopu, ali radije čuvam živce za razliku od parsto kunića.
EDIT:
Sjećam se kad me frend u čini mi se dobat GF 2, zezao sa svojom 7500 AiW, mislim da je davala više bodova u 3dmarku, a i imala je bum mapping pa je vrtila jedan test više (da, Ati je prvi uveo Bump Mapping), jedino je bila skupa zbog AiW dijela koji meni nije služio ničem, a on nije imao telku pa mu je to bilo super. AiW ili All in Wonder=TV tuner, TV out i TV in, plus mislim čak i daljinski.