Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.02.2020., 16:25   #48399
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Kolega, ti imaš turanzu 001? Mjenjaš je radi starosti, ili se već potrošila, s obzirom na malo km. Ja sam mislio prodat svoje i stavit PC6, nekako mi je to super balans svih karakteristika.
Ne. Michelin Primacy 3, dosle sa autom. Odradile 3 sezone, ovo ce im biti cetvrta.
Nisu se potrosile, imaju dosta ripne, ali nisam bio prezadovoljan s tim gumama od samog pocetka. Nikakav povratni osjecaj, nemas pojma uopce sta se desava i svaki brzi ulazak u zavoj (ne divljanje, nego malo pristojnijom brzinom) stvara osjecaj nelagode jer nema nikakve povratne informacije od gume. Nisam rally vozac, ne divljam po cesti, ali volim da mi guma "govori" sta se desava.
Sad na jesen, nakon odradjene 3. sezone su za moj ukus malo precesto proklizavale. Na 150KS i traction control guma tih dimenzija (225/45 R17) i te klase ne smije niti pomisliti da proklize.
Od prvog dana nisam prezadovoljan gumama (osim sto se fakat sporo trose, ali kako ne radim puno kilometara to je meni nebitno) i zapravo cekam priliku da ih se rijesim.
Imam ovo proljece neke druge planirane investicije, pa se necu uspjeti uvjeriti da ih moram zamjeniti, ali proljece 2021 idu one u mirovinu.
Kako ce imati ripne i relativno OK DOT otici ce na Njuskalo.