View Single Post
Staro 23.02.2020., 12:26   #12999
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo sam si si odgovorio, iz proslog stoljeca, pa ajde da je i 2 stoljeca iza. Ali picard ide 5 stoljeca iza.

I nije problem vinograd, napisao sam, bilo bi isto da umjesto leteceg auta iz svog djetinjstva masta za nekim fordom iz 1960. Sto danas mnogi tajkuneri mastaju ali to je danas 2020te, ne 2400te...

I nije mi jasno zasto se svi drzite prozvanim, kao da sam vas time uvrijedio. Nikoga ne vredjam, samo kazem da je glupo, a vjerujem da ako sjednete i razmislite cete vidjet da je stvarno glupo, u njamanju ruku cudno sto covjek iz 2400te tezi stvarima iz 1960te koje nikad u toku svog zivota nije vidio ni imao... bezveze IMO. los scenarij, trebali su popunit seriju pa su stavili to. Najbolje u seriji je naslov Picard i to je to... Da isjede ovog dok je jos ziv nabrzinu...

Citiraj:
Autor Franf Pregled postova
Nije si on napravio hologram na brodu i Romulance nitko nije zbombardirao i on pati zbog neceg sasvim desetog a ne Romulanaca.
Ti ili seriju uopce nisi gledao ili si gledao površno....
Kak nije na brodu slozio hologram? Imas scenu gdje kaze stop, a prije toga vidis covjeka u vinogradu kroz prozor s drvenim grabljama. 4 epizoda.

P.S. Ja prestajem gledat tak da vise komentare na temu Picard necte vidjet, hvala bogu za vas, a bogami i meni.

P.S.S
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A u moru serija danas, serija ispod ocjene 8 se u 99% pokaže kao loša serija.
Do kraja sezone ide Picard ispod 8/10... moje predvidjanje, pada mu ocjena dnevno. Zahvaljujuci sto iz epizoce u epizodu je sve gore i gore.

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 23.02.2020. u 12:37.
dada-as je offline   Reply With Quote