Citiraj:
Autor Lewis
Bas sam nedanvo slozio P208 i Corsu , oboje sa istim BlueHDi motorom (102ks i 250Nm), parlkirnim senzorima, bluetooth, klima, 3d cockpit, 16" alu felge,i jos neki dodatci ali nista pretjerano, uglavnom cifra za P208 je bila 144.000 kn (nije GT lien nego Alure) a za corsu je bilo 135.000 kn. S obzirom da su auti na istoj platformi i isti motor (PSA) iznenadio sam se kolko je P208 skuplji.
Doduse oboje krece ispod 100k sa osnovnim 1.0 benzincem i cim se doda diesel u ponudu cifra skoci za 14.000-14.500 kn a dalje su doplate opreme.
|
Ja sam gledao Clia, Corsu, Fiestu ili ovaj 208 kad sam kupovao auto... budžet mi je bio 120-130k za taj mali auto, 150-180k za Golf klasu (gledao Ceed, Golfa 7, Focusa, Leona, Corollu)..
Šokirao sam se koliko cijene novih autiju skočile. I to još prije ove 2020. i novih nameta (gdje je Ceed skočio za oko 15,000 kn, što je suludo!).
Golf je još i minimalno skočio cijenom između 7 i 8, pa još gledam da sam loše prošao sa svojim.
Ali evo primjer Focusa, prodavao se 125ks dizel, sa business plus opremom (ima sve što ti treba, veliki ekran, navigacija, senzori, kamera... nema grijanje siceva i sl, ali to je to), bio je oko 130k kn ako se ne varam, jer popust, generacija na odlasku, dolazi uskoro novi... ja reko sebi "super je ovo auto, sviđa mi se, ali idem pričekati novu generaciju, bit će još bolja, a koštat će valjda oko 150-160k kn, što mi je ok)... i imam šta za vidjeti kad je došao novi Focus... onaj koji ja želim je 200,000kn!! Ej... 200 k kuna za Focusa??? Je super opremeljen i dobar motor (i dalje tri cilindrični, iako 1.5). Ali 200kn kuna??? WTF...
Na kraju mi bilo tad, i još uvijek, žao što nisam uzeo tog Focusa MK3 na odlasku, vjerojatno bi da su imali benzinca(tadašnji 1.5 turbo benzinac je imao normalnih, 4 cilindra).
Kriminal koliko su skočile cijene. Kad je došla Mazda 3, za 170,000k kn sam mogao dobiti odlično opremljenu, sa svime što želim... ali sam tad još uvijek mislio da je to puno za takav auto, još ima običnu torziju (da je imao multi link vjerojatno bi ga uzeo)...
A da ne pričam da ni u Corsi, Pugu ni Cliu ne možeš dobiti 4 cilindričnog benzinca bez automatika, što mu još dodatno i nepotrebno diže cijenu...
Prodavač u Toyoti mi kaže da je to zato jer su od 2008. i krize, proizvođači radili sa minimalnim maržama, samo da im prodaja ne padne, i da si sada žele vratiti taj novac s ovim cijenama koje su krenule u 2019 i 2020. Znači nemojte uspoređivati cijene s onima iz 98. molim vas, ali uspoređujte s onima iz 2018. i vidjeti ćete (pre)veliku razliku.