Meni i cetvrta tesko pala. Nikako da prozvakam tu daleku buducnost koja je gora nego sadasnja proslost.
Da povucem paralelu, Expanse koji se odvija u isto doba isto ima ove izbjeglice ili kako da ih nazovem siromahe. No ti siromahi su siromasni ali imaju tehnologiju i svasta nesto.
Dok ovi bogci Romulanci u 2400 toj gore zive nego cigani danas. A ovom djedici i dalje je u glavi samo vinograd u Francuskoj kojeg neki tamo lik sa drvenim grabljama obradjuje u 2400toj. E pa treba javit ovima da mi u 2020toj vec imamo aluminijske ili zeljezne grablje. PA mi nije jasno kako ovaj lik iz 2400te pati za drvenim a ne zeljeznim ili aluminijskim. Ak je vec takav patnik, mogao je onda rukama obradjivat kao sto su u kameno dobu obradjivali.
Mislim da cu petu gledat debelo kasnije ili mozda uopce ne odgledam jer je ovo komedija a ne star trek.
P.S. kao sto je mommistake napisao za aquaman, tako je i ovdje, trekeri koji vole picarda glasaju 10/10, ali ni to ne pomaze, palo je to na 8.3, a kako nastavlja ide ta serija do kraja sezone ispod 8. I kao sto kaze kolega u 99% slucajeva, tako i u ovom je bolje to onda preskociti.