Citiraj:
Autor JC Denton
Pa čini mi se i da MSI ima solidne AMD modele već godinama. Ili se varam/nešto sam propustio?
|
Evoke kriminalno hlađenje memorije također (čak i gora od xfx-ice), mech isto malo slab cooler za takve gpu, MSI gaming je dobar, ali isto je malo drame bilo (polovično thermal padove nanijeli na memoriju - očito neki serijski problem kod MSI, no temperature su OK, nije sve do thermal pada) - tako da im je najbolji model "above average"
koji je skup https://youtu.be/5McVc0SQMHU?t=588
Znači gledat sapphire, gigabyte i powercolor (zadnji ima minus od 2 god. garancije)... Eventualno msi gaming ako ima neku dobru cijenu, ostalo bataliti... As Rock ima "OK" top model, ali je preskup, a ne ističe se ničim (temperature gpu, vrm, ddr6, buka) da bi se išlo za njima.
Citiraj:
Autor The Exiled
Cigane se na sve strane i to žešće, jer na karticama od nekoliko stotina dolara šparaju tam di ne treba i eto nam smetja na policama.
|
Pisao sam da je u Kini drama sa šarafima na gpu (priča od gamers nexusa koju su mu rekli gpu vendori). Koliko će imati šarafa i kakvih je navodno big deal što se tiče radne snage. Priča je krenila od XFX-a, no GN-u je isto potvrdila i EVGA, znači SVI gpu vendori imaju taj problem tj. ako žele cooler kako spada treba se isprsiti, a možda je i količina tada problem