View Single Post
Staro 19.02.2020., 16:17   #2381
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
Onda sve šljaka.
Vidim isti je i proc, matična i ram kao tvoja

Hvala na odgovoru.

Kažem do prije par dana sam imao 2500k gdje je post bio puno brži pa ne znam jel to boljka platforme (ako to možemo nazvati boljkom uopće).

Nije da mi smeta, dapače ne jebe me nego sam samo htio znati da li sve funkcionira kako treba ili je to neka greška pa da to riješim.

Sad mi ostaje samo vidjet zašto mi ne radit power i HDD led na kućištu. Ziher sam da sam ih dobro ukopčao, čak sam probao okrenut polove ali ništa.

Inače za one koje zanima, grafika mi radi savršeno. Nisam do sad imao nikakvih problema, black screenova, trzanja i sličnih pizdarija koje spominju. Naravno sve je novo tako da je bio fresh install. Driveri su stavljeni zadnji, i poisključivao sam sve gluposti osim freesynca i chilla. Da pokucam u drvo sve savršeno.
Nema frke

Da, nazovimo to boljkom platforme. Onaj tko svaki dan pali računalo 10-20 i više puta, svakako neka ne uzima AM4 platformu

Probao sam sve 3 generacije Ryzena i više manje isto. Ako sam dobro čitao na forumima, to je do DRAM Traininga na X370 i B350 pločama. Ne znam je li aktualno na X470 i B450 pločama, ali ma X570 je valjda nezamjetno skroz.
Brko je offline   Reply With Quote