View Single Post
Staro 18.02.2020., 21:49   #8097
Obese_Geese
Registered User
Moj komp

Obese_Geese's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Pozdrav,

Gradim si konfu i kontam uzeti polovnu XFX AMD Vega RX 56 8GB HBM https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-30681500

Stara dvije god, izgleda mi kao dobar value, eventualno zamjenim opet za 2-3 god jer još sam na 1080p gamingu.

Napomenuo bih da na konfi imam AMD Ryzen 3700x, x570 MPG Gaming Plus matičnu, te najbitnije od svega Napajanje 500W FSP Fortron/Source Hyper, ATX 2.31, HP500, PPA5005003

Dakle napajanje od 500w. Ne nađem specifično recenzije za to napajanje ali samo riječi hvale o kvaliteti Fortrona.

Hoće li 500w biti dosta za tu grafičku? S tim da je vjerojatno OC-ana.

PC part picker kaže da je sve 375w, bi to bilo ok? Ili da jednostavno vratim OC na tvorničke postavke?

Zanime me mišljenje o samoj grafičkoj, općenito ponudi i mom napajanju.

Hvala puno unaprijed.

EDIT, i da, gospodin na oglasu streama igre na twitchu s gore navedenom karticom. doduše primjetio sam da mu je three kingdoms užasno blocky, možete provjerit pa da čujem vaše mišljenje? jel stvar možda u nižim postavkama za streamanje ili neka vrsta downsamplea jer igra na 1440p ili nešto? Ne razumijem se toliko u impakt na performanse od streamanja ali koliko znam ova pa i slabije kartice nebi trebale imati problema paralelno streamati i igrati, ili je stvar u CPU?

Zadnje izmijenjeno od: Obese_Geese. 18.02.2020. u 21:56.
Obese_Geese je offline   Reply With Quote