Citiraj:
Autor KrunoSTc
|
O motoru ne mogu puno reći, jer sam vozio model s 1.5, ali mogu o svemu ostalom.
50 000 km proveo u njemu i jedva dočekao da prijeđem u drugi auto.
Manje bitno:
Vanjski izgled je fenomenalan, ali unutrašnjost to ne prati. Monotona siva plastika i dosadan dizajn. Lijepo ti ga je gledati izvana, ali se manje lijepo voziti unutra.
Više bitno:
Tvrd, jako tvrd. Rekao bih da je Golf mekaniji auto od ovog. Okej, vozio sam kratkog, a ne karavana, ali sumnjam da je nešto drugačije.
I obična sjedala fino drže, ali nakon par dužih vožnji mi se dogodilo da mi je utrnula noga (vozim na tempomat) i da mi se ukliještio živac u nozi na način da sam mislio da me netko šokerom stresao. U nijednom autu mi se to prije nije dogodilo.
Čudno je prilagođen vozaču. Kad se sjedneš u vozačku poziciju, i probaš nasloniti ruke, lijevo zapešće ti dođe na prekidače od prozora, a zbog oblika siceva, nemaš puno prostora za pomaknuti ruku unazad, a da ne okrećeš cijelo tijelo. Naslon za desnu ruku je previše pomaknut iza, pa ti jedva dođe pod lakat umjesto pod podlakticu. Netko od 195+ će biti super zadovoljan s time, ali onda nema ni mjesta iza njega.
Pošto sam s Clia prešao na Megane, mogu još reći i da su Meganeu svjetla slabija, a i mjenjač djeluje kilavo i ima plastičan zvuk kod šaltanja.
Definitivno probaj provozati auto par puta prije nego se odlučiš i obrati pozornost na te stvari. Na početku ih ne primijetiš, ali kasnije počnu živcirati. Ovaj ima daleko više i drugačije opreme od mog, pa su možda stvari drugačije.
Sad sam na Astri i tu je unutrašnjost fino napravljena i auto je daleko udobniji, samo nije toliko lijep za gledanje i mislim da ne postoji nikakav sportskiji paket opreme kao GT Line kod Meganea.