View Single Post
Staro 18.02.2020., 09:36   #331
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ja kad sam u vezi jednog povrata zvao MINGO, rečeno mi je da te sheme za otvorene kutije jednostavno ne drže vodu i da se proizvod mora otpakirati da bi se probao.
I čovjek mi je rekao da MORAM dobiti puni iznos. rečeno mi je da natpisi na webu ne znače ništa i da ništa ne ide iznad zakona. Prvo zakon, a onda ti uvjeti trgovaca, ako ti uvjeti krše zakon, onda su nevažeći.
Kao i kolege iznad, platio sam dostavu, jbg to nije regulirano zakonom.
I sam sam dugo radio u trgovini i moram priznat da ima svega, i da sam se nagledao svakavih kupaca. Da se osvnrem na onaj laptop gore spomenut, OK, prodavač je bio bezobrazan, ali realno, on bi dakle morao upaliti laptop i aktivirati windowse da bi se laptop pogledao. Nakon toga slijedi što...reset windowsa (na svu sreću 10-ka ima ovako nešto), ili pokretanje recovery-a... Pa mene su tražili svakakve nebuloze tipa da se spoji i proba veš-mašina, frižider i slično. E to ja zovem prcanjem, a ne vraćanje USB sticka iz blistera.

BTW u dućanu u kojem sam radio dosta dugo, vraćali smo i mjenjali ljudima sve i svašta iz razno-raznih razloga (sve kupljeno u dućanu). Tako da da, nebi rekao da trgovci imaju neku preveliku štetu i mislim da im je interesu ići na ruku kupcima.

Ali da ima svakakvih ljudi, ima. Imali smo inspekcije skoro 1 mjesečno...vrlo zabavan dio...za voditelja poslovnice.
Pročešljali bi dućan uzduž i popreko, od deklaracija pa skoro do prašine.
Kad su već došli, da nije đabe.

Inače, donekle vezano uz temu, imam PTSP od kupaca. Na svu sreću radim potpuno drugi posao sada i spasio sam se.

EDIT: Nego 1v@n nije još dostavio odgovor za upit koji poslao mailom ministarstvu (di pitanje o povratu postavlja kao trgovac).

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.02.2020. u 09:42.
Disco je offline   Reply With Quote